Attentie

Deze vacature is inmiddels ingevuld. U kunt weliswaar altijd uw gegevens opsturen. Zodra er een vacature is, nemen we contact met u op.

Boot Akkrum zoekt een

watersportmonteur

voor 38 uur per week

Tijdens werktijd varen, wie wil dat nou niet

Boot Akkrum is al meer dan 30 jaar een specialist in boten, sloepen, trailers en buitenboordmotoren. Door onze vakkennis en gespecialiseerd personeel maken we onze boten graag helemaal op maat voor de klant. Hoe ingewikkelder, hoe uitdagender!

Wat ga je doen?
Jouw voornaamste taak is het opbouwen van boot/motor combinaties en bijbehorende accessoires om onze boten vaarklaar te maken.
Daarnaast onderhoud en repareer je inboard (diesel)motoren en buitenboordmotoren
Ook voer je onderhoud en reparatie aan boten
die in onze winterstalling staan.

Aan de slag als watersportmonteur bij Boot Akkrum
Als monteur van Boot Akkrum maak je veel boten vaarklaar, denk hierbij aan het opbouwen van stuurconsoles met meters, kabels en gashendels, elektrische installatie van meters, inbouwen van buitenboordmotoren, demontage etc.

Kortom; alle specialistische inbouw die bij een boot komt kijken. Je werkt aan de meest uiteenlopende boten en motoren voor de pleziervaart en de professionele markt.

Wie ben je?

Je bent handig in installatiewerk, je hebt MBO werk- en denkniveau. Een positieve houding, collegialiteit, nauwkeurig werken en denken in oplossingen is wat wij en onze medewerkers heel belangrijk vinden.

Wat bieden we jou?
Als monteur bij Boot Akkrum heb je een zeer afwisselende en zelfstandige functie. Zo test je je eigen klaargemaakte boten, bouw je audio en boegschroeven in en een andere dag bespreek je de mogelijkheden met de afdeling verkoop als het gaat om de wensen van een klant.
Je werkt aan de mooiste producten en met het beste gereedschap. Wil je er in de zomer even opuit? Er is altijd een boot beschikbaar om mee te varen.
Boot Akkrum is aangesloten bij de CAO Metaal en Techniek. We belonen je met een salaris dat past bij je functie en je ervaring. Daarnaast krijg je een reiskostenvergoeding en een uitstekende pensioensregeling.
Leuke extra’s zoals; het halen van je heftruck- en vaarbewijs, E achter B rijbewijs en diverse trainingen. Daarnaast hebben we gezellige personeelsuitjes, zomerbarbecue én gezellige vrijdagmiddagborrels!

Bij Boot Akkrum kom je in een bedrijf terecht vol leven en dynamiek. Werken bij Boot Akkrum betekent werken in een open sfeer, collegialiteit en er voor elkaar zijn.

Vacature offline opslaan

Interesse?

Stuur je motivatiebrief en CV zo snel mogelijk naar l.weidenaar@bootakkrum.nl
Neem voor meer informatie contact op met Leo Weidenaar, via telefoon 0566 65 13 83 optie 2