U bent hier: Home » Onze buitenboordmotoren

Aanbod motoren

Naar welke type buitenboordmotor bent u op zoek?

Buitenboordmotoren met verbrandingsmotor werken op benzine of diesel en hebben over het algemeen meer vermogen dan elektromotoren. Deze motoren zijn geschikt voor snel varen en langere afstanden. Ze zijn ook gemakkelijker te vinden en te onderhouden dan elektromotoren op dit moment.

Buitenboordmotoren met elektromotor werken op elektriciteit en zijn milieuvriendelijker en stiller dan verbrandingsmotoren. Ze zijn vooral geschikt voor gebruik in rustige wateren en hebben meestal minder vermogen dan verbrandingsmotoren. Ze zijn ook lichter in gewicht en zijn gemakkelijker te manoeuvreren. Elektromotoren zijn een goede keuze voor degenen die zich zorgen maken over de impact van hun activiteiten op het milieu.

De keuze tussen een buitenboordmotor met verbrandingsmotor of elektromotor hangt af van uw specifieke behoeften en voorkeuren. Als u op zoek bent naar snelheid en vermogen, is een buitenboordmotor met verbrandingsmotor wellicht de beste keuze. Als u zich zorgen maakt over de impact op het milieu en u de stilte van de motor belangrijk vindt, dan is een elektromotor wellicht de beste optie.

Boot Akkrum hanteert in haar assortiment een mooie mix van nieuwe en gebruikte verbrandings- en elektrische buitenboordmotoren.