Trailers

Boot Akkrum levert trailers van de volgende merken, Kalf, Pega en van Claes.

Boottrailers zijn bedoeld om boten te vervoeren van de ene locatie naar de andere, bijvoorbeeld van een jachthaven naar een andere jachthaven, of van een haven naar een woonplaats.

Kalf trailers

Kalf is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van boottrailers.

Kalf biedt verschillende soorten boottrailers aan, waaronder kanteltrailers, bunktrailers en multitrailers. Elk type trailer is ontworpen om aan verschillende behoeften te voldoen, afhankelijk van de grootte en het gewicht van de boot, de locatie van de trailer en de persoonlijke voorkeuren van de eigenaar van de boot.

Kanteltrailers zijn ontworpen om het gemakkelijk te maken om een boot op en van de trailer te laden en lossen. De trailer kan worden gekanteld, waardoor de boeg van de boot op de trailer kan worden geplaatst en vervolgens naar achteren kan worden gekanteld, zodat de boot op de trailer kan worden geplaatst.

Bunktrailers zijn ontworpen om boten van verschillende maten te vervoeren en hebben steunbalken, of “bunks”, die de boot ondersteunen. Deze bunks zijn verstelbaar om een goede pasvorm voor de boot te garanderen en zijn meestal bedekt met materiaal dat de boot beschermt tegen krassen en slijtage.

Multitrailers zijn ontworpen om meerdere boten tegelijk te vervoeren en kunnen worden geconfigureerd om aan de specifieke behoeften van de gebruiker te voldoen. Deze trailers hebben vaak meerdere niveaus van bunks, waardoor verschillende boten op elkaar gestapeld kunnen worden.

Kalf-boottrailers worden vervaardigd van hoogwaardige materialen, zoals gegalvaniseerd staal en roestvrij staal, die bestand zijn tegen corrosie en slijtage. Kalf-boottrailers zijn beschikbaar in verschillende maten en gewichtscategorieën en kunnen worden aangepast aan de behoeften van de klant. Kalf biedt ook een scala aan accessoires en opties aan, zoals reservebanden, lieren, remmen en verlichting, om de functionaliteit en veiligheid van de trailer te verbeteren.

Pega trailers

Pega is een Nederlands bedrijf dat al meer dan 50 jaar actief is in de productie van boottrailers. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige trailers voor verschillende soorten boten.

Pega biedt een breed scala aan trailers aan, waaronder kanteltrailers, bunktrailers en multitrailers. Deze trailers zijn ontworpen om aan de individuele behoeften van de klant te voldoen en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, gewichten en laadvermogens.

Een van de belangrijkste kenmerken van Pega Trailers is dat ze zijn ontworpen om veiligheid en gemak te bieden tijdens het transport van boten. De trailers zijn uitgerust met geavanceerde functies, zoals verstelbare steunbalken, speciale verlichting en remmen, om ervoor te zorgen dat de boot veilig en stabiel wordt vervoerd.

Pega Trailers worden geproduceerd met behulp van hoogwaardige materialen zoals gegalvaniseerd staal en aluminium, die bestand zijn tegen corrosie en slijtage. Het bedrijf maakt gebruik van geavanceerde technologieën om ervoor te zorgen dat elke trailer nauwkeurig en consistent wordt geproduceerd.

Pega staat bekend om zijn uitstekende klantenservice. Het bedrijf biedt een uitgebreide garantie op al zijn trailers en heeft een netwerk van dealers en servicecentra in heel Nederland om klanten te ondersteunen. Daarnaast biedt Pega ook reserveonderdelen en accessoires aan om de functionaliteit en veiligheid van de trailers te verbeteren.

Pega is een innovatief bedrijf dat voortdurend nieuwe producten ontwikkelt en verbeteringen aanbrengt in zijn bestaande productlijnen. Het bedrijf heeft zich gevestigd als een van de meest vertrouwde en betrouwbare namen in de maritieme industrie en wordt gewaardeerd om zijn kwaliteitsproducten en uitstekende klantenservice.

van Claes

Vanclaes is de ontwikkelaar, merknaamhouder en producent van de Vanclaes RVS boottrailers en Vanclaes Marina Equipment. Vanclaes produceert al haar producten zelf in Alphen aan den Rijn en levert die uitsluitend via een zorgvuldig geselecteerd dealer/Business Partner netwerk aan consumenten in heel Europa. Vanclaes is bijzonder vanwege het gebruik van roestvast staal in haar producten en de opvallende, uiterst functionele designs. Vanclaes biedt naast de industriële producten voor de jachthaven markt veruit het breedste programma boottrailers in de Europese markt en is daarmee een zeer geschikte partner voor watersportbedrijven, gespecialiseerd in de verkoop van zowel kleinere boten als grotere jachten. Uiteraard speelt de prijs een belangrijke rol en mede daarom heeft Vanclaes voor iedere portemonnee een passende, kwalitatief hoogstaande oplossing. Vanclaes is snel leverbaar, betaalbaar en kwalitatief de absolute top, gegarandeerd de beste prijs/kwaliteit verhouding.