Vacature allround watersportmonteur

Voor versterking van ons technisch team zijn we op zoek naar een allround watersportmonteur
Boot Akkrum is een watersportbedrijf met een klantenkring door heel Nederland en over de grens. Al meer dan 25 jaar verkopen we boten, sloepen, trailers en buitenboordmotoren. Merken als Whaly, Primeur, Corsiva, Waterspoor, Pieterman, Honda, Mercury, Kalf, Pega, Van Claes, vind je in ons assortiment. Wij zijn importeur van diverse merken, zoals AB Inflatables, Vortex Inflatables, Fun Yak en Terhi. Daarnaast hebben we een dealernetwerk in Nederland en Duitsland.

Jouw werkzaamheden

  • Onderhoud en reparatie aan diesel- en benzinemotoren
  • Onderhoud, reparatie en winterstalling van diverse soorten boten
  • Opbouwen van boot- motorcombinaties en de bijbehorende accessoires
  • Ondersteuning bij algemene werkzaamheden, zoals het lossen van zeecontainers en vrachtwagens, het opbouwen van stands tijdens beurzen, enz.

Jouw achtergrond

Je bent in het bezit van een MBO diploma met als voorkeur een technische opleiding. Je bent in het bezit van rijbewijs B. Je hebt ervaring met verbrandingsmotoren (auto’s, tuinmachines, brommers, motorfietsen, scooters), dus gevoel voor techniek. Daarnaast ben je vooral handig in allerlei installatiewerk.

Boot Akkrum biedt jou

Deze functie betreft een fulltime functie voor 38 uur per week.

Als monteur bij Boot Akkrum heb je een zeer afwisselende en zelfstandige functie. Je werkt aan de meest uiteenlopen boten en motoren voor de pleziervaart en de professionele markt. We geven je ‘training on the job’ en ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen. Je ontvangt een marktconform salaris.

Het team bestaat uit twaalf collega’s die elke dag veel plezier beleven in hun werk en weten waar wij voor staan: “zorgeloos varen voor iedereen!”

  

Spreekt deze functie je aan?

Stuur je motivatie en CV naar f.vdmeulen@bootakkrum.nl

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Frieda van der Meulen-Hiemstra, via telefoon 0566 65 13 83.

Informatie over onze producten? Check www.bootakkrum.nl