Vacature fulltime verkoper

Ben jij een verkoper in hart en nieren en gaat jouw hart sneller kloppen van watersport en snelle boten? Dan zoeken we jou!

Boot Akkrum is een watersportbedrijf met een klantenkring door heel Nederland en over de grens. Al meer dan 25 jaar verkopen we boten, sloepen, trailers en buitenboordmotoren. Merken als Whaly, Primeur, Corsiva, Waterspoor, Pieterman, Honda, Mercury, Kalf, Pega, Van Claes vind je in ons assortiment. Wij zijn importeur van diverse merken, zoals AB Inflatables, Vortex Inflatables, Fun Yak, Terhi. Daarnaast hebben we een dealernetwerk in Nederland en Duitsland.

Jouw werkzaamheden

Een groot deel van je werk bestaat uit contact met klanten in de showroom, aan de telefoon of per e-mail. Je adviseert over boten, sloepen, buitenboordmotoren, trailers en accessoires. Je maakt offertes en sluit vervolgens de deal. Daarnaast vertegenwoordig je Boot Akkrum op diverse watersportbeurzen in Nederland en Duitsland.

Jouw achtergrond

Je hebt aantoonbare ervaring in het verkoopvak en affiniteit met de watersport. Daarnaast ben je enthousiast, gedreven en heb je een commerciële en klantgerichte instelling.

Het is een pré als je het verkoopgesprek kunt voeren in  het Nederlands, Engels en Duits. 

Daarnaast beschik je over MBO+ werk- en denkniveau, vind je het leuk om met social media om te gaan en vind je het geen probleem om op zaterdag te werken.

Boot Akkrum biedt jou

Een afwisselende functie in een dynamisch en groeiend bedrijf, met leuke collega’s.  We geven je ‘training on the job’ en geven je de ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen. Je ontvangt een marktconform salaris.

  

Spreekt deze functie je aan?

Stuur je motivatie en CV voor 30 juni naar f.vdmeulen@bootakkrum.nl

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Frieda van der Meulen-Hiemstra, via telefoon 0566 65 13 83.

Informatie over onze producten? Check www.bootakkrum.nl